Jørgen Kristensens aner

Min Slægtsforskning startede efter min mor Meta Rasmussens død i 1998, hvor jeg fandt ud af at jeg ikke havde fået hele sandheden at vide om slægten.
Min slægtsforskning dækker begge mine forældre, Meta Kristensen ( kaldte sig Rasmussen ) som stammer fra Herstedvester egnen med udløber til det nordlige Jylland og Skåne.
Min far Jens Otto Kofoed, som kommer fra Bornholm, som stort set er fundet tilbage til ca 1600 med nogle huller.
Ikke alle oplysninger på personer er synliglige så vil du vide mere må du henvende dig til mig. Der nogle enkelte fejl som jeg arbejder på at rette.
Sidste nyt er at min mors mand fra 1940 og noget familie er fundet og min datters morfar og tilbage i området omkring Slagelse og Skælskør og som det kan ses har det ført mig til Lolland

Jeg håber at du vil kontakte mig hvis vi er i familie, billeder modtages med tak, Der vises kun få oplysninger for alle, kun navne for levende.
Er der oplysninger her på siderne som du vil kommenterer eller skulle du have rettelser eller oplysninger, vil det glæde mig at du sender en mail.
På forhånd tak for interessen.

Jørgen Kristensen

opdateret 28-10-2019

Billede

Martin min morfar Martin, Meta min mor mig Jørgen I Tranegilde


Indholdsfortegnelse

punkttegn  Anetavle for Snedker, Jørgen Kristensen [2473]
punkttegn  Efternavneliste
punkttegn  Navneindeks

Kontaktinformation

Email Send email til jorgen(a)kristensen-kofoed.dk


Hjem | Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 28 Okt. 2019 med Legacy 9.0 fra MyHeritage; indholdsophavsret og vedligeholdelse af jorgen(a)kristensen-kofoed.dk