Jørgen Kristensen

Lidt om mig

Jeg er udlært snedker Slagterivej i Køge hos J. V. Blume og efter at have været soldat ( sergent ) i et par år, har jeg arbejdet på et par godser som alt mulig mand / Traktor fører / Gartner / Skovarbejder.

Lavet kontormøbler på Labofa i Skælskør og Korsør, Skibs møbler på Sorø stolefabrik og været montør samme sted og været på over 30 forskellige container skibe ( de store på over 350 m i længden ) og 2 danske Krigsskibe og 6 slæbebåde, arbejdet for Kvik Køkken og lavet modul huse. Til sidst har jeg været gartner og slået græs på små og store steder indtil jeg gik på efterløn.

Startede i 1996 med at undervise i EDB på aftenskole og har Undervist fra 2005 i slægtsforskning og gotisk skrift

Været med til at starte en Slægtsforsker forening i Slagelse i 2011 og medlem af bestyrelsen i 5 år og medlem af DIS-Danmarks bestyrelse

Lægdsruller og session protokoller for alle Bornholmer fra 1861 blev 6. udskrivnings kreds, har jeg scannet og er ved at blive afskrevet og dem der er flyttet til eller fra Sjælland / Bornholm, kommer med efterhånden.

Er der oplysninger eller rettelser til det her på siderne som du vil kommenterer eller har et billede, vil det glæde mig at du sender mig en mail ved at bruge min kontaktformular.